LİSANSLI DEPOCULUK

Çelik Silo, Taşıma Ekipmanları, Tumba Kantar, Toz Tutma Sistemi, Mıknatıs, Otomasyon Sistemi, Isı Görüntüleme Sistemi vb.

Lisanslı depoculuk, depolamaya uygun nitelikte veya bu niteliğe getirilme olanağı olan tarım ürünlerinin kalitelerinin yetkili laboratuvarlarca tespit edilmesini, modern bir altyapıya sahip sağlıklı ve güvenilir ortamlarda depolanmasını amaçlayan bir sistemdir. İklim değişiklikleri ve tarım sektöründe ekim alanlarının azalması nedeniyle, gıda üretiminin istenilen seviyelere ulaşamaması ve üretilen ürünlerin de ziyan edilmemesi oldukça önemlidir. Nitelikli ve sağlık açısından uygun depolara ihtiyaç olması, hasat vaktinde ürünlerin kötü ve olumsuz şartlarda depolanması ve saklanması, kısa süre içerisinde oluşan bozulmalar nedeniyle ürünlerin kullanılamaz hale gelmesi gibi sebeplerle lisanslı depolara ihtiyaç duyulmuştur.

Lisanslı depoculukla, hasat dönemlerinde tarım ürünlerindeki arz yığılması nedeniyle oluşan fiyat değişimlerinin önlenmesi ve piyasanın dengelenmesi, tarım ürünleri ticaretinin herkesçe kabul gören niteliği belirli ürünler üzerinden yapılması, kaliteli üretimin desteklenmesi, güvenli bir piyasanın oluşturulması, ürünlerin sadece depolama ve analiz ücreti ödenerek muhafaza edilmesi sağlanır. Böylece üreticiler, tüccarlar ve sanayiciler daha rahat ve güvenilir bir şekilde ticaret yapabilirler.

Lisanslı depolarda, Hububat, Baklagiller, Tohumlar, Buğday, Arpa, Mısır, Çeltik, Pirinç, Mercimek, Ayçiçeği vb. ürünler depolanabilmektedir.

Lisanslı Depoculuk Tesis Teklifi için lütfen bizimle iletişime geçin.